Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 25 januari 2008

Lief!

Een leuke opdracht afgelopen woensdag: Foto's maken voor het geboortekaartje van dit kleine meisje Nog maar net op de wereld en dan al een hele fotosessie
Ik zou ook lekker mijn ogen dicht doen en doorslapen :-)

Ik wens Merel en haar ouders alle geluk van de wereld!

4 opmerkingen:

 1. prachtig, vooral de zwart-witte foto's.vooral dat kleine vingertje om die grote , daar spreekt voor mij vertrouwen en liefde uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Geertje,

  Wat maak je prachtige foto's!Bedankt voor je reactie. Leuk dat je mijn blog hebt bezocht!

  Groet,
  Marsha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh, wat een fantastische foto's!! Wat prachtig zo, dat lieve kleine mensje....een wonder om te zien en schitterend gefotografeerd Geertje!

  BeantwoordenVerwijderen