Dit is de oude privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Voor bruidsfotografie ga naar www.fotovierhout.nl

donderdag 7 februari 2008

actiefoto's :-)

Vandaag (waarschijnlijk) de laatste trouwreportage voor mijn werkgever gemaakt...ik werk nog tot 1 april daar, maar er staan in die tijd geen reportages meer gepland. Mijn collega die het daar van me over gaat nemen liep een dagje mee vandaag....zo kwam ik er zelf ook eens op...in actie :-)
Ze troffen het wel met het weer vandaag. En ik zie dat ik mn zonnekap er niet op heb gezet...maar ja, op dat moment scheen de zon ook niet. Later heb ik m er wel opgezet...voor de foto's is het meestal mooier als de zon een beetje weggaat, al was ik ook wel blij dat ie scheen natuurlijk na al die regen!
Morgen heb ik voor mezelf een reportage, ik hoop dat het weer dan net zo meewerkt, en dan zal ik zeker ook een paar plaatjes van het bruidspaar plaatsen!

2 opmerkingen:

 1. En dan wordt er gezegd dat ik er altijd vreemd bij lig als ik een foto maak.... Vandaag even een andere camera gehaald, ben nu in het bezit van een 1Dmk2.
  Je moet toch wat als je sportfotograaf wil worden...
  Kan hem morgen meteen ff goed testen als ik met Gerrit en Bart Jan die ski foto's ga maken. Zaterdag ben ik in Zwolle bij het eredevisie volleybal. Het begin is er, als ik weer tijd heb kom ik ff koffie doen.. (misschien wel met een heerdenaartje..)

  Zal binnenkort mijn actiefoto's ook weer online zetten.. Veel plezier morgen..

  Arjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. das mooi, een nieuwe cam!
  Hoop je binnenkort te zien in t heerdense, met heerdenaartje natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen