Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 8 februari 2008

Arnold & Diane


Een stralende dag met een stralend bruidspaar!

Wat een mooie dag vandaag!
De trouwdag van Arnold en Diane op 08-02-2008

Blauwe lucht, de zon erbij, (vanmorgen vroeg gelukkig nog niet te fel)

de truck mooi gepoetst en versierd, en vooral: een stralend paar......
genoeg ingredienten voor een mooie trouwreportage!

Hoewel het hard werken is op zo'n dag, vind ik het elke weer ontzettend leuk om te doen. Leuk om een klein onderdeeltje te zijn van zo'n belangrijke dag vol blijde mensen, en leuk om het bruidspaar later (hopelijk!) blij te kunnen maken met een mooi album vol herinneringen!

Ook het maken van het bedankkaartje moet meestal heel snel gebeuren, maar ook dat is allemaal weer gelukt, zodat alle gasten met een leuke herinnering naar huis kunnen gaan.
Nu begint voor mij het grootste deel van het werk nog...foto's selecteren, bewerken en inplakken, zodat over een aantal weken het bruidspaar een mooi album op kan halen!

1 opmerking:

  1. doet me denken aan mijn trouw. :-)
    alhoewel.... we hebben de hele dag regen gehad. maar de fotograaf zei dat dat hele mooie foto's opleveren

    BeantwoordenVerwijderen