Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 16 februari 2008

fotoshoot

Vorige week een serie familiefoto's gemaakt in de bossen bij Elspeet.
Het was prachtig weer en de familie had er zin in, het was dan ook weer leuk om te doen! Ik had pas dit weekend tijd om de foto's uit te zoeken, ik vind het zelf wel een leuke serie geworden.
Ik heb ook nog de diverse stelletjes apart gefotografeerd, die foto's zullen tzt wel een keer op mijn website verschijnen, voor nu even een paar vrolijke groepsfoto's!1 opmerking:

 1. Een verassend mooi fotoblog, heb hem direct tot het einde bekeken.
  Je ziet hier alleen maar pareltjes staan, het zit duidelijk in je vingers.
  Bedankt voor de inschrijving in 'fotobloglijst' en de teruglink.
  Gr.
  P-TER

  BeantwoordenVerwijderen