Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 20 februari 2008

slideshow

Gisteren een beetje zitten prutsen voor mijn website...ik heb een flash-slideshow gemaakt met een aantal trouwfoto's om een beter beeld te geven wat er zoal in een trouwalbum komt. Ik denk dat ik er nog wel wat verder mee ga stoeien en nog wat foto's toe ga voegen, maar heb eerst andere dingen te doen, er zijn nog heel wat foto's die klaar moeten, dus daar ga ik eerst mee aan de slag!


Als ik het goed gedaan heb met de html zie je hierboven ook de slideshow zoals die nu op mijn site staat. (flash) (op mijn site kan je hem wat groter bekijken)

Dit is trouwens mijn 15e blogberichtje...de 1e was wel een hele minimale en weinig zeggend, maar goed, toch nummer 15 volgens blogger :-) Toen ik er aan begon vroeg ik me af of ik het wat zou vinden, maar ik moet zeggen dat ik het tot nu toe eigenlijk heel leuk vind! En gezien de reacties zowel prive, als via blogger en op mijn hyves (waar ie automatisch via blogger ook verschijnt) wordt het zeker gelezen en ook wel gewaardeerd, dus ik ga nog maar even door.
Ik vind het altijd erg leuk om reacties te krijgen, dus ...laat wat van je horen!

3 opmerkingen:

 1. Je link naar je website in het verhaaltje doet het niet.
  Je hebt na het www een komma staan ipv een punt.

  Ziet er wel weer leuk uit zo'n slideshow, eigenlijk best vreemd een slide(dia)show. Je werkt toch digitaal ??


  Arjan


  ja ik weet het, het is weer een flauwe opmerking..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arjan, je bent weer veel te bijdehand!
  link is hersteld, dank u!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je maar wat ontslag nemen met je kan doen... ;-) Ik ben er heerlijk rustig van geworden..

  BeantwoordenVerwijderen