Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 1 april 2008

natuur

Voor de maandopdracht op het forum van schoffie's nature mocht ik de nieuwe opdracht bedenken....ik citeer: "Aan het begin van de maand wordt er een foto geplaatst die als inspiratie dient. Het is de bedoeling dat deelnemers met deze foto in hun achterhoofd op pad gaan voor een eigen foto of serie. Deze moet duidelijk geïnspireerd zijn door of gebaseerd zijn op de gegeven foto..." Ik had de maandopdracht van februari gewonnen en de prijs was een nieuwe camera dat ik de maandopdracht voor april mocht bedenken.... Tja, of je daar nu blij mee moet zijn :-) Ha, jawel hoor, best leuk! Maar wat maak je dan voor foto, want het moet wel een nieuwe foto zijn...en men moet er ook nog iets mee kunnen...
Dus zaterdagmiddag de tuin maar es in gelopen met de telelens op de camera. Ik had in mijn hoofd om in het kader van de lente iets met knoppen te doen, of iets met structuur, of ...ja eigenlijk kon ik alle kanten nog op. Dus zo maar wat plaatjes in eigen tuin geschoten, met o.a. dit resultaat:

Bij de vijver viel mijn oog op deze stengels, geen idee eigenlijk wat het is, maar ik vond ze wel heel erg mooi!
Deze foto ga ik als maandopdracht plaatsen, ik ben benieuwd wat men er van gaat maken!

3 opmerkingen:

  1. En hoe is dat... niet meer in de winkel staan ??
    Je hebt weer wat mooie plaatjes geschoten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat zijn precies wel leuke uitdagingen.
    kvind het wel leuk die foto's van rietstengels

    BeantwoordenVerwijderen