Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 22 mei 2008

beroemd of berucht ;-)

Afgelopen dinsdag stond er een stukje over mij in de huis aan huis krant (hier te lezen) en vandaag staat er een stukje in de deltapost (hier te lezen)

Deze foto voor in de deltapost heeft Dick dinsdag even snel van mij gemaakt ;-) Ik hou niet zo van zelf op de foto gaan, maar vond deze wel leuk geworden. In de huis aan huis stond ook een (door hun gemaakte) foto, maar die staat er in de digitale editie niet bij.

4 opmerkingen:

 1. Ik denk toch beroemd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk !!!!
  een dikke proficiat !!!!!
  leuke foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet graag zelf op de foto, bekend geluid van een fotograaf. Maar je staat er goed op hoor! Leuk die stukjes in de krant. Gelijk een goede introductie voor je blog.
  Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had liever gehad dat ik de foto voor de HAH mocht maken.. Dit kon een stuk beter... Jullie eigen foto ziet er een stuk beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen