Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 15 mei 2008

BLAUWE REGEN

De blauwe regen is de laatste paar dagen al helemaal uitgekomen, prachtig al die trossen met bloemen...'t is meer paarse regen dan blauwe regen, maar mooi blijft ie. Dit zijn wat foto's van de afgelopen dagen. Er staan 2 verschillende soorten, de één is wat blauwer dan de ander.
3 opmerkingen:

 1. Ik kom hier eigenlijk veel te weinig kijken, maar heb de laatste tijd ook teveel meegemaakt.
  Telkens ik kom sta ik versteld van je foto's.
  Je maakt er iedere keer een prachtige uitsnede van, als amateur leer ik hieruit.
  Je blijft origeneel uit de hoek komen.
  Het is een plezier voor het oog.
  Knap, je bent een grootmeesteres.
  Gemeent wat ik zeg.
  Als mijn voet het toelaat zal ik ook eens mijn Blauwe Regen bekijken.
  Gr.
  P-TER

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben gek van blauwe regens. we moeten onze tuin nog aanleggen maar een blauwe regen komt er zeker en vast in. en het ruikt zo goed !!!!
  terug prachtige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG wat een schitterende foto's maak je zeg ! heb met open mond (bijna dan ; ) zitten kijken net naar de plaatjes van de afgelopen anderhalve maand zo'n beetje ; )

  BeantwoordenVerwijderen