Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 2 mei 2008

OVP

Gisteren, hemelvaartsdag, een wandeling gemaakt bij de OostVaardersPlassen. Een mooi natuurgebied, waar we wel eerder gewandeld hebben. Dit keer alleen de ixus op zak en maar een paar plaatjes gemaakt. Overal fris geel en groen van de uitlopende bomen, mooi!
Paardebloemen in overvloed, het staat altijd zo fleurig die gele velden vol bloemen.
Je zou het aan de foto's niet zeggen, maar we hebben de zon helaas niet zo veel gezien. We kregen op t einde van de wandeling zelfs nog een flinke (hagel)bui over ons heen, brrr!!

Koninginnedag heb ik trouwens besteed om mijn website weer eens bij te werken, ik heb eindelijk de portretfoto's uitgezocht en opnieuw ingedeeld. De site is nu weer aardig up to date.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten