Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 6 mei 2008

Vrolijke fotoshoot

Gisteren en vandaag een paar leuke fotoshoots gedaan. Hierbij een paar plaatjes van vandaag, gisteren ben ik vergeten te vragen of ik ze op internet mag zetten, die komen misschien nog :-)

Bij huize IJsselvliedt konden we mooie lenteplaatjes maken

Het zonlicht was hierboven eigenlijk net wat te hard, maar even later schoof er een wolk voor en was het voor onderstaand plaatje qua licht veel mooier.

De rest moet ik nog uitzoeken, maar zitten genoeg leuke plaatjes tussen zag ik al.

2 opmerkingen:

  1. mooi mooi mooi mooi ...........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie foto's. Vooral die liggend in het gras.
    en ik heb op lente in Giethoorn gestemd hoor.
    Dat kasteel is prachtig! Moet ik misschien maar 'ns naar toe!

    BeantwoordenVerwijderen