Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 23 juni 2008

FAMILIEPORTRET

En niet zomaar een familieportret, MIJN familie-portret, met mijn eigenste eigen familie :-)
WANT al heel lang hadden we mijn moeder een foto van ons beloofd, maar ja, hoe gaat dat met drukke agenda's enzo...dan komt het er maar niet van die foto te maken.
Maar vorige week waren we toch allemaal bij elkaar voor een uitje en hebben we eindelijk DE foto gemaakt. Met de zelfontspanner. Wij met z'n negenen, maar stiekum is dit ons 11-tal, met 2 zwangere schoonzussen :-)


Zondag hebben we moeders verrast met de foto's en deze onderste krijgt ze nog groot op canvasdoek. Heeft ze eindelijk haar foto!

2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg zo'n familieportret!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier zal je moeder ongetwijfeld hééééél blij mee zijn. Mooie serie. Gr Jan W

    BeantwoordenVerwijderen