Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 24 juni 2008

FEEST IN ZALK


Op deze zonnige dag mocht ik fotograferen in Zalk, bij het afscheid van meester Schenkel en juf Marijke van de Oranjeschool....

met de koets van de Zande naar Zalk

waar de kinderen met ballonnen de koets opwachten


Een mooie krans wordt omgehangen

samen de vlag hijsen
toezingen
optocht door Zalk

smullen van de pannenkoeken


en de ijsjes

kado's
en met z'n allen op de foto...
Nog veel meer feest was en is er vandaag, maar dit is even een snelle selectie, tussen de bedrijven door, straks nog meer wat fotograferen daar :-)


1 opmerking:

  1. Schitterende foto's!. We zijn benieuwd naar de komende volledige reportage.

    Marijke en Jan Schenkel

    BeantwoordenVerwijderen