Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 21 juni 2008

PUBLICATIES

Afgelopen week rolden er 2 tijdschriften in de bus met foto's van mij...
In het blad "boerenvee" stond een artikel over onze kerry hill schapen. Omdat Dick secretaris van de rasvereniging kerry hill is werden we gebeld met wat vragen en of we een foto hadden..... natuurlijk :-) Aangezien Dick niet thuis was heb ik ook de vragen maar beantwoord...

Verder had ik een tijdje terug foto's gemaakt voor het bewonersblad van Triada: Een reportage over het onderhoudswerk:

Voor een artsen vakblad heb ik laatst ook nog wat portretten gemaakt, maar dat blad heb ik helaas nog niet ontvangen. Leuk om je foto's zo terug te zien!

2 opmerkingen:

  1. ow dat lijkt me zeker leuk ! gefeliciteerd ! (of is dat een raar woord, voor zoiets ?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik ben er blij mee, dus dank je wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen