Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 10 juli 2008

in eigen tuin

Deze fotosessie is alweer een aantal weken geleden gedaan, ze zijn inmiddels kado gegeven en kan ze nu dus hier ook laten zien. Allemaal gemaakt bij ons in de tuin, ideaal zo'n grote tuin met verschillende hoekjes!
Ik kreeg gisteren een berichtje dat de ouders blij verrast waren met de foto's, dat is natuurlijk altijd fijn om te horen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten