Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 5 juli 2008

KUIKENTJES

Vandaag eens even heel wat anders, ik hou wel van een beetje afwisseling :-)
Gisteren en vandaag zijn deze kuikentjes uit hun ei gekropen (in de broedmachine), wat een schatjes hè?! De zwartjes zijn van onszelf, de bruin/gele van vrienden.
3 opmerkingen:

  1. Agossie wat een lieverdjes!!!! Lijkt me zo leuk om die eens vast te houden en nog leuker om ze te fotograferen!!! Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief hoor, die hebben met Pasen zelf al kuikens!! Gr Jan W

    BeantwoordenVerwijderen