Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 7 juli 2008

Landelijk

Deze landelijke familieplaatjes heb ik laatst nog gemaakt, beetje winderig was het wel daar!

schatjes :-)

3 opmerkingen:

 1. Vooral die kleine pettemans is leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk om ons terug te zien op je site. Het was inderdaad erg winderig. Mijn schoonvader heeft de foto in ontvangst genomen en hij was er erg blij mee. Mijn complimenten voor het maken.

  Leuk dat mijn mooie meisje Rachel ook op een foto staat, heb ik gelijk maar bijbesteld. Natuurlijk ook een van mijn stoere knappe neef Thomas en mijn lieve, kleine nichtje Naomi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahha die Pettemans is onze kerel.

  Leuk om de foto's zo weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen