Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 30 juli 2008

weer aan het werk...

Ik kon een beetje moeilijk op gang komen, maar zo langzamerhand ben ik toch weer lekker bezig. Deze foto's ter gelegenheid van de verloving van dit leuke stel had ik nét voordat we naar Zwitserland gingen nog gemaakt en die lagen dus nog klaar om uit te zoeken. Weer gemaakt hier in de tuin met de 5d en 70-200 lens.


edit: ook op de website zojuist een hele hoop portretwerk toegevoegd!

1 opmerking:

  1. Er zitten weer hele leuke portretten tussen (ik heb even op je site gekeken ook) en de foto's zijn natuurlijk allemaal mooi gemaakt door jou!

    BeantwoordenVerwijderen