Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 20 augustus 2008

20-08-2008

Op deze dag, (waarop het volgens de ambtenaar van de burgerlijke stand drukker was met huwlijken dan op 8-8-8), trouwden Wilfred en Willemien. Ik mocht de foto's maken van dit enthousiaste stel, bij het Engelse werk en het katerveer. Het bleef gelukkig droog in Zwolle vanmorgen en ik heb er weer van genoten!
1 opmerking:

  1. Dat ziet er vrolijk uit, de foto op het bankje vind ik heel erg leuk! Leuk die ongedwongen poses, wel geposeerd maar toch niet stijf!

    BeantwoordenVerwijderen