Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 23 augustus 2008

30 jaar

De laatste tijd mag ik regelmatig jubilerende echtparen op de foto zetten. Zo ook vandaag, dit keer een 30-jarig bruidspaar (en geen 25 zoals ik eerst gemeld had!) met hun kinderen. Ook nu weer in onze eigen tuin de foto's gemaakt. Ik had beloofd vanavond gelijk een paar foto's te plaatsen, dus hier komen ze!
3 opmerkingen:

  1. Gezellige foto's zijn het weer, jammer dat er maar eentje groot is te zien. De Dahlia's doen het goed als achtergrond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ank, Ik heb het idee dat als ik de foto's na het uploaden verplaats naar boven of onder dat ze dan niet meer aan te klikken zijn, anders geen idee hoe t komt...zal er volgende keer es op letten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spontane foto's. En wat een mooie tuin!

    BeantwoordenVerwijderen