Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 19 augustus 2008

grote groep

't Valt niet altijd mee om een grote groep netjes op de foto te zetten, maar met behulp van de trap van de "muziektent" in Wezep lukte het aardig om deze (bijna) 60 personen er op te zetten.
Gemaakt met de 24-105 mm lens op de 30d, de iso op 400 en de flitser voor wat extra licht (het was vrij donker vanavond)

1 opmerking:

  1. Lijkt me vreselijk moeilijk maar knap als het je goed gelukt is. De foto is zo klein dat ik hem niet goed kan bekijken en doorklikken werkt kennelijk niet.

    BeantwoordenVerwijderen