Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 21 augustus 2008

Over spetterend gesproken....

Ik mag graag diverse fotoblogs bekijken, bijv. die van de Belgische fotografen Tom Museeuw en Pieter van Impe. Nu plaatste ik vorige week een foto van een spetterend bruidspaar, maar wat deze 2 fotografen samen gemaakt hebben is pas echt spetterend te noemen, kijk maar eens naar dit filmpje! Wow!
Dus...wie van de toekomstige bruidsparen durft :-)

2 opmerkingen:

  1. ziet er uit als gezellig. en die foto's vanuit de lucht lijken me helemaal top zeg! maar zo te zien duurde het ook allemaal ffies en toch ook wel zonde van die dure jurk ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Inge: zal idd wel wat tijd kosten zo'n shoot, is dan ook de dag na de trouwdag gemaakt begreep ik. Dit soort "trash the dress" sessies schijnt in sommige landen helemaal in te zijn, maar dan ook in de modder en nog veel meer smurrie!

    BeantwoordenVerwijderen