Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 13 augustus 2008

vlinders

De vlinderstruiken bloeien volop, maar wat zitten er weinig vlinders op dit jaar. Ik heb er al een aantal keren met de camera omheen gelopen, maar met weinig resultaat. Afgelopen week zaten er dan toch een atalanta en een kleine vos, maar dat was het dan ook wel. Wel veel zoemend spul, zoals bijen, wespen en hommels. Ik moet toch maar weer es een echte macrolens aanschafen, bij mijn minolta had ik die wel, maar sinds ik naar canon overgestapt ben niet meer. Deze zijn allemaal gemaakt met de 30d met 70-200mm lens.
1 opmerking:

  1. Het is een heel slecht vlinderjaar, ik heb zelfs nog geen Atalanta gezien hier en inderdaad maar een paar andere vlinders, meest Koolwitjes.

    BeantwoordenVerwijderen