Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 6 september 2008

De tuin weer in

Vanmorgen weer een leuke fotosessie in de tuin gedaan. Het valt niet altijd mee om te moeten poseren voor de foto, maar Jarno, Mark en Laura, jullie hebben het geweldig gedaan! (en jullie papa en mama ook natuurlijk :-))

Deze laatste vind ik zelf érg leuk geworden, lekker vrolijk en ongedwongen!

1 opmerking:

  1. Dan moet je inderdaad vliegensvlug zijn als fotograaf om zo'n beweeglijk drietal leuk vast te leggen. Je hebt je in ieder heel goed geweerd en die laatste is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen