Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 19 september 2008

Piet en Maaike (2)

Op zo'n lange trouwdag maak je enorm veel foto's, waarvan lang niet alles in het uiteindelijke trouwalbum beland. Ook veel maffe momenten tussendoor. Speciaal voor Piet en Maaike nog even wat foto's van kris kras door de dag heen met af en toe wat maffe momenten....want die waren er natuurlijk wel met zo'n heerlijk maf stel als julie :-)
's morgens vroeg brult Maaik het al uit: "daar komt de bruid..."
niks mafs aan, eerder een koninklijk paar. De koningin herself was trouwens die dag echt aanwezig in paleis het Loo (de vlag hangt in top). Jammer dat ze niet even kwam feliciteren :-)
bellen blazen...
zoekplaatje, waar is het bruidspaar??
eh....geen woorden voor...
Help me, ik wil geen paddestoel zijn...!
Piet rent zo hard dat zijn corsage van het jasje valt...!
hoe krijg ik die ring nu uit die bloem....
deze is speciaal voor Maaike....en deze voor Piet, die had af en toe meer aandacht voor de vissen dan voor zijn bruid...
tja....
smeren smullen bij de chocoladefontein
een hapje bruidstaart?
kiekeboe!
Tot slot de prijsvraag van het jaar: wie staat daar nou achter?!
(alle aanwezigen bij deze fotoshoot zijn uitgesloten van deelname:-) )

7 opmerkingen:

 1. Wat een humorvolle reportage, je kunt goed zien dat ze zich bij jou zeer op hun gemak voelen, maar ja dat is het voordeel als je elkaar zo goed kent! Ze zijn echt zichzelf, niet gekunsteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overigens wonen op het Loo Pieter en Margriet en niet de koningin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Ank: klopt, maar de boswachter die ons de tuinen achter het paleis binnenliet vertelde ons dat de konigin het hele weekend daar aanwezig was, vandaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha soms nog leuker dan de 'geijkte' foto's! en die eerste is echt vet mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waar kun je meedoen aan de prijsvraag

  BeantwoordenVerwijderen