Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 17 september 2008

tijd voor een nieuwe camera?

Canon heeft vandaag de langverwachte 5d mark II aangekondigd...


Binnenkort tijd voor een nieuwe camera en de huidige 5d doorschuiven als 2e cam? Ben in elk geval zeer benieuwd naar de 1e reviews...je kan er zelfs mee filmen, dat had voor mij nou niet gelijk gehoeven op zo'n camera.
(De nieuwe powershot G10 lijkt me ook niet verkeerd trouwens....)

(meer info o.a. hier en hier )

PS. Binnenkort misschien een 30 d te koop... :-)

3 opmerkingen:

 1. Lijkt niet slecht maar wat een geld zeg! Natuurlijk is dat voor een beroepsfotograaf wel wat anders dan voor een hobbyiste :0)

  OT: Ik was 1 dag naar Zandvoort maar heb er ruim 1.000 foto's geschoten waarvan en paar honderd van aanrollende golven, dus min of meer dezelfden maar ik zag zoveel fotogenieks *lol* En als je vrijwel nooit van je leven aan het strand komt.... Lang leve de digitale camera!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge..echt geweldig die camera! Je wilt weer een Canon begrijp ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, heb vorig jaar de overstap van minolta (nu sony) naar canon gemaakt, en dat bevalt prima, ik ga zeker niet weer switchen dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen