Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 25 oktober 2008

Johan en Dianne

Gisteren was het de trouwdag van Johan en Dianne en deze mooie dag mocht ik weer vastleggen.

Nog even een lekker luchtje opspuiten

Bij het huis van Dianne brandden gezellig de kaarsjes
De fotoserie hebben we gedaan in Elburg en in Oosterwolde bij landgoed Morren
We hadden veel geluk met het weer, tijdens de fotosessie bleef het net droog en konden we mooie herfstplaatjes maken!
In het stadhuis van Elburg werd het huwelijk voltrokken. Ik probeer altijd nét die ene mooie blik op de foto te krijgen en dat vond ik bij deze foto goed gelukt.
Op de website staan nog weer wat foto's van de fotosessie

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's. Vooral ook die met die bladeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die blik, dat is wat ik bedoel dat je foto's een bepaalde intimiteit uitstralen, jij weet die blikken altijd goed te vangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi die laatste foto! Echt een moment opname! Heerlijk werk heb jij toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo blij dat jij dit werk wel leuk vindt.. Ik doe het voorlopig niet weer, dus als er weer eens een bruidspaar naar me toekomt stuur ik ze gewoon richting jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Arjan: altijd goed...ik krijg noit sportopdrachten, maar anders zou ik die naar jou sturen, ik moet er juist niet aan denken de halve zaterdag langs de lijn te staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen