Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 8 oktober 2008

LIEF!!!!!

Is het geen schatje???!!

Neefje Christian is vanmorgen om half 6 geboren! We zijn net even wezen kijken en met de ixus even een paar plaatjes gemaakt. Er zullen er later vast nog wel wat volgen:-)

6 opmerkingen:

 1. HIj is inderdaad heel lief, wat een schatje. Straks loop je nog naast je schoenen. Feliciteer papa, mama en grote zus maar. Fenna was heel jaloers!
  Liefs van Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine beebietjes zijn altijd zo lief om te zien. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zò vreselijk lief! Ik heb er ook een kersvers nichtje bij! Heerlijk die frummeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd weer even schattig, heerlijk zo'n kleintje! Gefeliciteerd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een poppie zeg gefeliciteerd hoor

  Groetjes Fineke en Edwin v. Emst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja, schatje! wij waren gister ook op kraambezoek, ben er nog blij van =)

  BeantwoordenVerwijderen