Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 8 november 2008

HERFSTSFEER

Vandaag vloog ik van hot naar her om verschillende families te fotograferen....het weer was prachtig dus alle sessies lekker buiten kunnen doen en geprofiteerd van de mooie herfstkleuren.
Twee van de fotoseries heb ik weer op het mooie laantje bij Oldhorst gemaakt, deze is van vanmorgen:
En nee, ik laat echt niet elke keer iedereen met blad gooien, maar deze dames en heer begonnen er zelf mee, en het blijft superleuk natuurlijk :-)
Maandag volgt de andere fotosessie op deze laan!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Geertje,
  Wat leuk dat je er zo snel al wat foto's op heb gezet. Ze zijn helemaal super! We vonden het erg leuk vanmorgen. Bedankt alvast.
  Groetjes Wibo en Wilja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik was vandaag bij elswout en twijfelde even of ik Bijna Kleuter zou laten gooien met de blaadjes hahaha echt! maar niet gedaan. (maar blijft idd leuk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het heel leuk hoor dat gooien met de blaadjes, het geeft hele spontane foto's. Die met z'n allen zittend op het hek is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Dat laantje is en blijft populair he? Mooi toch? Waarom ergens anders heen gaan als het daar ook mooi is! En ach die bladeren, zelf gooi ik er wel mee....naar mijn hond, hij vindt het heerlijk om er achteraan te springen!

  Fijne avond nog Geertje!

  BeantwoordenVerwijderen