Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 7 november 2008

Stem op Joyce :-)

Gisteren zette ik al onder aan mn logje dat jullie even moesten luisteren naar grootnieuwsradio, omdat schoonzusje Joyce meedeed aan de talentenjacht... nou, ze heeft het enorm goed gedaan! Van de 12 deelnemers werden er 2 door een jury gekozen om direct door te gaan naar de halve finale. Maar ook de luisteraars konden stemmen, en van de 2 die daardoor gekozen zijn mag er nog 1 door naar de halve finale, en daar zat Joyce dus bij! Bij de jury was ze trouwens ook als 3e op het lijstje terecht gekomen. Deze hele week van 9 tot 14 nov is de liveopname van wat ze gezongen heeft te horen op groot nieuws 1008 AM. (En ook die van haar tegenstander) Wie de meeste stemmen krijgt deze week mag uiteindelijk dus ook naar de halve finale.
Als je op Joyce wil stemmen kan dat via telefoonnummer 0909-1231008 o.v.v Joyce van Boven! (kost wel 55 ct per minuut, maar je gesprekje is binnen de minuut afgelopen :-) )
De foto heb ik schaamteloos gepikt van de groot nieuws radio hyves... Jammer genoeg kan je de liedjes daar niet even beluisteren, maar ze kan écht erg goed zingen, als je luistert naar grootnieuwsradio hoor je elke keer voor het nieuws in elk geval een kort stukje voorbijkomen!
O ja, stemmen kan alleen tijdens kantooruren, dus maandag weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten