Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 22 december 2008

Freek & Bertina

Afgelopen vrijdag was het de trouwdag van Freek en Bertina, ik had nog geen tijd gehad de foto's te plaatsen, maar hier komen ze.

Na een druilerige week was het vrijdag een prachtige dag om naar Apeldoorn te gaan. De bladblazers waren druk aan het werk en ik heb even hun hulp ingeroepen om deze foto te kunnen maken.

Freek en Bertina kennen elkaar van badminton, dus de rackets waren meegenomen. Wel een beetje lastig badmintonnen in zo'n lange jurk en in het natte gras..!

Op de site staan nog wat foto's!Geen opmerkingen:

Een reactie posten