Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 4 december 2008

Hijmen en Henriët

Brrr, we hadden het wel koud vandaag, maar gelukkig bleef het vanmorgen nog droog tijdens de fotosessie met Hijmen en Henriët! Zelfs mevrouw koe ging mee vandaag, weer eens wat anders!
De foto's zijn weer gemaakt bij Huize IJsselvliedt in Wezep, een populaire locatie de laatste tijd.
Hijmen hield niet zo van op de foto gaan, maar op je trouwdag moet je soms wat :-)

En dat ging helemaal prima!
Op de site nog weer een paar foto's extra

4 opmerkingen:

 1. Ha wat leuk, een koe op de foto! Is weer eens wat anders! Ja het was idd erg koud gisteren, een vernijdige gure wind, met hagel en natte sneeuw.....brrrr


  Fijne dag hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondanks de kou zijn het toch warme foto's geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt niet stil gezeten de laatste tijd !!!!
  terug prachtige reportages !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt weer prachtige reportage's gemaakt, ook altijd weer even origineel! Vind deze serie heel erg apart vanwege de koe, hartstikke leuk! En de kleurstellingen vind ik erg mooi met het rode accent van de bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen