Dit is de oude privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Voor bruidsfotografie ga naar www.fotovierhout.nl

woensdag 7 januari 2009

net echt ;-)

Hoewel ik helemaal geen sportief type ben krijg ik altijd de kriebels als er ijs ligt...dan moet er geschaatst worden! Dan komen de warme herinneringen weer boven aan het schaatsen met mijn vader, die al weer ruim 20 jaar niet meer bij ons is.... en toch lijkt het als de dag van gisteren dat we samen mooie tochten schaatsten!

Vorige week hadden we al geschaatst op het Veluwemeer, vandaag waren we bij Windesheim, geen wekelijkse-wandel-woensdag, maar schaatswoensdag vandaag! De ixus was mee voor een paar sfeerplaatjes, kwaliteit is niet super, maar dat mag de pret niet drukken! Het was er heerlijk rustig en we hebben er dan ook van genoten!
Dit stilleven kwamen we onderweg tegen Ja, ik kan het nog, al gaat het niet zo hard, zelfs met de handen op de rug...net echt! :-))schaatssporen op het ijs Hopelijk binnenkort nog een keer een mooi eindje schaatsen!

4 opmerkingen:

 1. Hèèrlijk! Ik heb dan nog niet geschaatst, maar wel met de kleine op de slee het ijs op gegaan. Dikke pret natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plaatjes Geertje! Echt winters hoor! En schaatsen verleer je nooit, het is net fietsen! helaas heb ik zelf nog maar 1 keer geschaatst. Maar het blijft kriebelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voorlopig kan het nog dus dat gaat vast nog wel een keer lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap hoor, ik kan er niets van, probeer het mijn kinderen te leren, maar of dat gaat lukken, moet ik eerst schaatsen scoren. Ik kan misschien zelf wel op de dubbele glijdertjes.......

  BeantwoordenVerwijderen