Dit is de oude privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Voor bruidsfotografie ga naar www.fotovierhout.nl

zaterdag 10 januari 2009

RUIGE RIJP

"Uitsneeuwende mist" noemden ze het vorige winter toen het zo mooi berijpt was na een mistige nacht. Gisteren heette het bij de NOS ineens "Ruige Rijp". Klinkt allebei mooi, en het is dan ook prachtig om te zien zo'n mooie witte sprookjeswereld. Ik heb gisteren in eigen tuin wat plaatjes geschoten.

's Morgens gaf de opkomende zon een prachtige oranje gloed aan alles

Rondom de vijver was alles ook mooi bedekt met rijpIk heb nog veel meer foto's gemaakt, dit is maar een snelle selectie. 's Middags gingen we schaatsen bij Elburg (hier volgen later nog wel wat plaatjes van) maar daar was het helemaal niet wit....het was erg plaatselijk. Zo ook vanmorgen...hier was het helemaal niet wit, maar ik ben even naar de IJssel bij Hattem gereden, en o, wat was het daar mooi, met recht : ruige rijp. Ik heb me heerlijk uitgeleefd met de camera, en er was bijna geen mens te zien in dit mooie sprookjeslandschap. Heel veel foto's om uit te zoeken dus...hier alvast één voorproefje, er volgt komende week wel meer!

5 opmerkingen:

 1. Jaaa, wat was de wereld gisteren prachtig. Nu nog, maar toch al iets minder. We genieten van de prachtige witte vergezichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo
  Nou deze zijn prachtig.
  Groetjes
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is en blijft een schitterend gezicht en je blijft maar foto'maken hè?! De wereld krijgt een sprookjesachtig uiterlijk door al dat wit, nog even genieten vandaag en morgen en dan is het voorbij :0(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je niet gezien in Elburg op het ijs... Maar dat vind ik ook niet zo heel gek,er was maar iets van 20.000 man aan het schaatsen tussen Elburg en Harderwijk.. Ben benieuwt naar je foto's van Elburg. De mijne staan er alweer op..


  Arjan

  BeantwoordenVerwijderen