Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 28 januari 2009

staartmeesjes

De staartmeesjes kwamen weer eens langs, met z'n zevenen dit keer.... ze bleven net lang genoeg om een paar foto's te kunnen maken.

3 opmerkingen:

 1. Hallo
  Ach wat lief,mmoie foto´s.
  Gr
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn zulke schatjes maar even rustig stilzitten is er meestal niet bij. De foto's zijn hartstikke leuk en maar liefst 7 tegelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IJverige vogels met zijn allen aan de ballen.
  Gr. Hans

  BeantwoordenVerwijderen