Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 5 januari 2009

winterse shoot

Vandaag weer een fotosessie ivm een 25-jarig huwlijksjubileum. Een heeeeel klein beetje sneeuw gaf net een mooie winterse sfeer aan de plaatjes!

3 opmerkingen:

 1. Is er bij jou niet zoveel sneeuw gevallen dan? Bij ons in ieder geval geen vlokje! Wel mooie foto's zo met een winters sfeerje! De jassen zullen wel snel weer aantrokken zijn! Hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo.
  Nou dat ziet er practhig uit.
  Groetjes
  Fred

  http://fotogalleryfreddaenen.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach gut ... hadden ze 't niet ontzettend koud? Wel heel sfeervol met dat laagjes sneeuw en voor een mooie reportage moet je wat overhebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen