Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 16 februari 2009

MEZENBOL

Ze waren er weer gisteren...de staartmeesjes, met een stuk of 10 tegelijk...ik kan het dan niet laten er wat foto's van te maken, ze zijn zó leuk!
Dit is volgens mij een échte mezenbol.....
Ze vliegen van hot naar her met z'n allen, van vetbol naar boom en van boom naar vogelhuisje en dan zijn ze ook zo weer verdwenen. Gisteren kwamen ze wel een keer of 4 terug.
En vanmorgen waren ze er ook al weer. 't Zelfde clubje, want er zit namelijk steeds één meesje bij zonder staart!
is dit dan een zonderstaartmeesje?

6 opmerkingen:

 1. Ik begrijp daar dus helemaal niets van. Hier in de tuin ook van die dingen en zelden, echt zelden bezoek van vogeltjes. Beetje boel jammer. Misschien is er hier in de buurt beters te krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind die meesjes zooooo schattig.
  je hebt terug prachtige foto's gemaakt !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier jammergenoeg ook heel weinig
  vogelbezoek.
  Het lijkt me reuze leuk om dat
  op je gemak te kunnen bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelden heb ik ze in de tuin maar gisteren waren ze er alleen toen was ik boven en toen ik beneden kwam waren ze natuurlijk weer weg. Ik ben helemaal jaloers op je prachtige foto's wat een boel Staartmeesjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo
  Nou dat is prachtig, ik geniet er van, prachtig.
  Groet
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb heel veel vogels op mijn balkon. Maar ik heb maar één keer staartmezen gezien. Maar dan komen ze ook meteen met een stuk of 8 tegelijk. Leuk om te zien dat dat bij jou dus ook zo is. Misschien houden ze er niet van om alleen te zijn.

  groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen