Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 11 februari 2009

ROVER


Kijk ik net even uit het keukenraam, zie ik dit: een sperwer op de houder van de parasol...

We zien hem wel regelmatig in de tuin, maar zo pal voor mijn neus niet vaak!Hij gaf me net de tijd om een paar plaatjes te maken voor hij verder vloog.

4 opmerkingen:

  1. Zo! Dat is wel heel mooi zo vlakbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig dat je er foto's van kon maken. Ik heb hem zelf regelmatig in mijn kleine stadstuintje maar hij is me meestal te snel af.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat is zeker wel speciaal zeg, alhoewel ik toch liever die vogeltjes hierboven zie, wat een schatjes =)

    BeantwoordenVerwijderen