Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zondag 8 maart 2009

doop

Vandaag is Joëlle gedoopt! En deze trotse tante mocht haar de kerk binnen dragen :-)

De doopjurk die ze aanheeft heeft mijn moeder ruim 40 jaar geleden gemaakt van haar eigen trouwjurk, ik ben er toen zelf in gedoopt en later ook mijn 3 broers....mooi he!

4 opmerkingen:

 1. Oh wat een lekker koppie heeft Joëlle! Altijd bijzonder nietwaar: een doopviering.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een jurk met een geschiedenis dus!
  Ze ligt er trouwens wel mooi in te pronken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Hier ook een doopjurk van mn moeders trouwjurk en ik geloof dat àlle 17 kleinkinderen er ook al in gedoopt zijn. Mooi ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, dat is super! en gefeliciteerd nog.

  BeantwoordenVerwijderen