Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 5 maart 2009

Theo en Elze

Vandaag mocht ik in Hasselt het huwlijk fotograferen van Theo en Elze. Het was weer een gezellige dag met een stralend paar!

De fotoserie hebben we gemaakt bij de agnietenberg in Zwolle, voor deze foto heb ik even wat gespeeld met de spiegels die er stonden

Even rustig een krantje lezen... maar Elze is toch interessanter :-)

Op de website staan er nog een paar!
Nu duik ik gauw mijn bed in, en morgen en zaterdag ga ik even heerlijk uitwaaien aan zee!

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's. Die met die spiegel is grappi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! en de agnietenberg, dat is me ook een leuk plekje zeg! toen ik nog in zwolle woonde, woonde ik zomers zo'n beetje aan de agnietenplas, heerlijk =)

    BeantwoordenVerwijderen