Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 22 april 2009

Lente-shoot

Afgelopen zaterdag een uitgebreide fotosessie gedaan ivm een 25 jarig huwlijksjubileum. Helemaal in Lentesfeer. Er wordt al gewacht op de foto's hoorde ik net, dus ik zal er vast even wat laten zien :-)Die fiets doet het goed op de foto's en de laatste vind ik zelf helemaal leuk..
Later in de week als ik alles heb uitgezocht volgen er nog wat van de persoonlijke portretten die ik ook nog gemaakt heb.

5 opmerkingen:

  1. Inderdaad, leuk met die fiets!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn super geworden! (zie ik nu goed, dat ze vijf kids hebben?)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele gezellige lentefoto's zijn het geworden, die fiets doet het inderdaad heel goed op de foto's!

    BeantwoordenVerwijderen