Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 2 mei 2009

Aan het strand

Een paar weken terug liet ik de trouwkaart van Edwin en Rianne zien, nu die van Martijn en Corina. Ook zij wilden graag foto's maken aan het strand, en ook dit was een leuk voorproefje voor de trouwdag straks in juni! Dit is de kaart geworden:

en hier nog een paar foto's van de strandserie

3 opmerkingen:

  1. zo'n handhartje wil ik nog eens maken op een plek waar er dan in dat hartje iets heel moois te zien is, maar ik vergeet het steeds... (denk er nu weer aan, maak mental note to self!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ook heel graag onze trouwfoto's op het strand willen maken! Maar November..en koud en nat en regen en sneeuw!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er weer erg leuk uit en die kaart is prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen