Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 4 mei 2009

nog meer portretten


Ik blijf nog even bij de familie-portretten; deze zijn al weer een paar weken geleden gemaakt bij IJsselvliedt.


het was een uitgebreide serie waar een leuk boekje van gemaakt is dat inmiddels kado is gegeven, dus ik kan er nu wat van laten zien.
Vanaf donderdag zit ik weer volop in de trouwreportages, dus de komende tijd zullen er weer voornamelijk trouwfoto's volgen. Ook heb ik nog verschillende portretjes gemaakt voor moederdag, daar zal ik ook nog wat van proberen te laten zien volgende week.

en verder .....
is op dit moment geduld even een schone zaak :-)

1 opmerking: