Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 7 mei 2009

Martin en Karin

Vandaag de trouwdag vast mogen leggen van Martin en Karin, een prachtig stel!

Ik begin de laatste tijd vaker 's morgens eerst bij de bruid, om ook foto's van het opmaken in het album te kunnen verwerken. We hebben foto's gemaakt op mooie locaties in Hattem, o.a in de parkeergarage en bij "'t spookhuys" (daar kan je trouwens ook erg lekker eten!)

Martin had erg leuke manchetknopen uitgezocht!

Ook hebben we in de slaapkamer in het nieuwe huis van Martin en Karin nog erg leuke foto's gemaakt. Mijn nieuwe camera op hogere iso waarden gezet en mooi bij bestaand licht kunnen fotograferen. Op de website natuurlijk nog wat foto's!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi stel. En die manchetknopen zijn zèker gaaf!
  Onze trouwreportage is om te huilen, maar er zitten dan weer wel foto's in van mij in de make-up en haar :) dat is zeker leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi weer, sommige foto's tralen een bepaalde spanning/aantrekking tussen die twee uit, heel goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die manchetknopen zijn te gek! volgens mij herken ik dat plaatje uit een scrapkit hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen