Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 17 juni 2009

Aart & Dirkje


In het boerderijmuseum in Oldebroek trouwden vandaag Aart en Dirkje.

Al weer heel wat jaartjes geleden zat ik samen met Dirkje in de VBOK-werkgroep hier in Wezep. Extra leuk daarom dat ik vandaag de trouwfoto's mocht maken!

Binnen in het boerderijmuseum is het vaak wat donker, ben nu extra blij met de hoge iso mogelijkheden van de canon 5d II.

Buiten zijn genoeg mooie plekjes, hier het boeket even op wat melkbussen gelegd.Nog even bessen plukken in de boerderij-tuin, helemaal rijp waren ze nog niet... Op de website weer meer.

PS Ik snap ook niet waarom je de ene keer wel op de foto's kan klikken om te vergroten en de andere keer niet...

3 opmerkingen:

  1. Oh mooi! Nu snap ik waarom mijn foto's zo droevig donker waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht dat jij zelf instelde of ze vergroot konden worden of niet.
    Inderdaad ee nstralende bruid!

    BeantwoordenVerwijderen