Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 8 juni 2009

broer en zus

Een paar portretjes van een paar weken geleden: deze broer en zus wilden graag samen op de foto als kado voor hun ouders.
Deze hebben de ouders inmiddels kado gekregen:
De foto's zijn hier weer in de tuin gemaakt

1 opmerking:

  1. Wat mooi weer. Gaaf ook om dat als kado te krijgen! En 'standaard' bij een fotograaf voor zo'n doek vind ik dan weer veel minder!

    BeantwoordenVerwijderen