Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 4 juni 2009

Gerwin en Mariska

"Lekker gek doen", dat wilden Gerwin en Mariska gisteren op hún grote dag! En dat kostte ze geen enkele moeite :-) We hebben dan ook heel wat vrolijke foto's kunnen maken in Genemuiden!
Het feest gingen ze vieren in Giethoorn, waar deze versierde punter voor ze klaar lag. Toen ze daarmee gingen varen was ik al weer thuis ouderboekjes aan het maken :-) Lijkt me trouwens leuk om eens een hele trouwreportage in Giethoorn te mogen maken!
Het is ongetwijfeld nog erg gezellig gebleven daar met dit enthousiaste paar!
Kijk voor meer weer op de site


5 opmerkingen:

 1. Beide reportages werkelijk weer verbluffend! Wat heb je toch heerlijk werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gek komt iig ook goed uit op de foto's. Erg mooi gedaan weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. (ik mis een stukje tekst bij mijn vorige bericht...) Dat lekker (...moest er nog voor...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig die derde foto. Bij de hoeveelste keer springen lukte hij? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Toaske: maaar 2 x gesprongen! De 1e sprong was ook al goed, maar niet zo scherp, de 2e was helemaal ok :-)

  BeantwoordenVerwijderen