Dit is de oude privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Voor bruidsfotografie ga naar www.fotovierhout.nl

donderdag 25 juni 2009

High Tea

Te midden van alle drukte (met name computerwerk, want ja, al die trouwreportages moeten wel uitgezocht, bewerkt en ingeplakt worden...) vandaag even een relax-dagje... Van vriendinnetje Marloes had ik nog mijn verjaardagskadootje van afgelopen jaar tegoed: een high tea voor 2. Die stond voor vandaag gepland en mooier kon niet, wat een heerlijk weertje!

Op een terrasje in de zon in Haarzuilens kregen we al deze heerlijkheden voorgeschoteld

Naast lekker was het vooral reuze gezellig om zo uitgebreid bij te kletsen en te genieten van het mooie weer!

Na al dat lekkers nog even een rondje in de tuinen van kasteel de Haar gelopen, wat een mooi kasteel is dat! (Je kan er ook trouwen, maar ik zal er niet zo snel komen voor een trouwreportage denk ik, 't is een beetje uit de buurt helaas!)
Even een paar snelle plaatjes met de ixus gemaakt, het stond ook gedeeltelijk in de steigers dus voor mooie foto's later nog maar eens terug... Marloes: bedankt voor een heerlijk dagje!

4 opmerkingen:

 1. Lieve Geertje,

  Jij ook bedankt voor je gezelligheid, ik hoop dat je weer veel energie op gedaan hebt voor je werk. Jammer dat ik niet wat dichter bij woon dan kon ik je eens helpen. En zo'n dagje plannen we gauw weer eens!!
  Liefs van marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je niet wat van je drukke werkzaamheden uitbesteden? ;0)

  De hihg tea ziet er geweldig uit en in een meer dan mooie omgeving!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk =) en emmabeth hieronder is ook een heerlijk ding zeg =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk zeg! Ik hoorde net van mn moeder dat als ze weer een beetje kan lopen ze met dr dochters wil high tea-en. Ik heb er nu al zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen