Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 27 juni 2009

JUMP!


Vandaag weer wat foto's gemaakt ivm een huwlijksjubileum:

Met z'n allen tegelijk springen valt nog niet mee!

De dames konden er wel wat van....

op de trampoline :-)

5 opmerkingen:

 1. Leuk gezicht die 'springfoto's' en juist omdat ze niet allemaal helemaal tegelijk springen is het een hartstikke leuke spontane foto geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo
  Nou dit ziet er weer top uit.
  Groetjes
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk leuk leuk, die springfoto's! je moet zo'n grote huren, dan vliegen ze allemaal tegelijk in de lucht ; ) (of nog steeds niet natuurlijk, hahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Inge: Het wás zo'n grote :-) Maar met z'n 6-en tegelijk op een trampoline springen was NOG moeilijker. dus. inderdaad:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha leuke foto's ! En mooi, de dames springen dus beter! Hahaha! Mannen zijn wat houterig?

  BeantwoordenVerwijderen