Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 5 juni 2009

Martijn en Corina

De trouwdatum van Martijn en Corina werd aangegeven op het scorebord in de sporthal in Oldebroek.... hier wilden deze volleyballers namelijk graag foto's maken.

Ruimte genoeg daar; behalve in de zaal ook nog op de tribunes en bijvoorbeeld voor de deur van deze lift gefotografeerd...Daarna hebben we nog foto's gemaakt bij het Heerderstrand, net als met de sessie voor de trouwkaart. Ook hier moesten ze nog even volleyballen!Meer strandfoto's op de site!

3 opmerkingen:

  1. Dat is wel een heel originele lokatie. Die bij de lift is super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen gemakkelijke lokatie voor bruidsfoto's lijkt me maar de foto voor de lift is waanzinnig mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een heerlijke foto's! en dat kleurtje in die lift! geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen