Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 10 juli 2009

Mark & Gerlinde

Ik heb even snel wat foto's van Mark en Gerlinde op de website gezet... zij trouwden vandaag in Elburg. Over het weer gaan we het NIET meer hebben hebben we afgesproken :-)
We hebben foto's gemaakt op de tribune van ESC en een paar bij de Vispoort in Elburg.
Even snel erop gezet zei ik... want... ben net klaar met de bedankjes, die ga ik zo ophalen, vervolgens wegbrengen en dan hebben we nog een (andere) bruiloft vanavond.... en dan morgen heeeeel vroeg op... want: VAKANTIE!! Wij vertrekken naar de Franse alpen, alles is weer geregeld: huis bewoond, koffers staan klaar (gisteren gepakt), dieren worden verzorgd, dus... tot over 2 weken!!!

5 opmerkingen:

 1. Fijne vakantie hoor, lekker genieten en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heeft ook wel weer wat, zo'n foto met paraplu ; )

  hele fijne vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tís toch wel de mooiste dag voor hun! :)
  En geniet van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had het reflectiescherm in ieder geval niet nodig gisteren *lol*
  Toch prachtfoto's geworden hoor!

  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen